La nostra raó de ser

La nostra raó de ser

 

L’Espai My Victorian IDeA’s neix de la combinació d’ Interiorisme, Decoració i disseny Arquitectònic, disciplines totes elles incloses al nostre projecte.

My Victorian neix de l’herència de generacions d’Antiquaris tot i que, particularment ens vam centrar en el període Victorià i, principalment, amb un estil absolutament British. Aquest camí inicial ens va portar a esdevenir Chesterfield Show Room oficial de la prestigiosa marca The Chesterfield Brand, marca que neix a l’Anglaterra Victoriana i el seu estil és referència de prestigi, qualitat i elegància avui dia.

L’espai está ambientat en els clubs de lectura anglesos, però al mateix temps, gràcies a la presència de peces exclusives antigues també donem forma a altres maneres d’entendre “la casa victoriana” i comptem amb marques prestigioses com The Chesterfield Brand i Laura Ashley.

Actualment hem introduït l’exclusiva línia de bosses Chesterfield Bags, també de The Chesterfield Brand, peces amb una excel·lent qualitat en el tractament de la pell, peces amb una elegància que no passa desapercebuda.

Oferim projectes de decoració, d’interiorisme i també events temàtics.

Està disposat a experimentar la seva pròpia Experiència Chester?